Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει επιστροφή »ψυχοθεραπεία από τον υπολογιστή» στρατιώτες για τη θεραπεία PTSD

Για εκείνους τους στρατιώτες ανησυχούν για το στίγμα που συνδέεται με δει ένα θεραπευτή, εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας για την αντιμετώπιση της μετα-τραυματικού στρες (PTSD), μπορεί να είναι η εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό «λογοθεραπείας." Ένα νέο έγγραφο, από τον Albert Rizzo από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, Ινστιτούτο Δημιουργικών Τεχνολογιών, Λος Άντζελες, και η ομάδα του, εξετάζει το πώς οι εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας οποίο σχεδιάζεται και εφαρμόζεται σε διάφορα σημεία στο στρατιωτικό κύκλο ανάπτυξης, για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την τη θεραπεία που σχετίζονται με την καταπολέμηση της PTSD.


Τα πορίσματά τους δημοσιεύονται σε απευθείας σύνδεση στο τεύχος Ιουνίου ² της Springer Εφημερίδα της Κλινικής Ψυχολογίας στην Ιατρική Ρυθμίσεις, ειδικά αφιερωμένο στη σύγχρονη ψυχολογική προόδους που ισχύουν για τους στρατιώτες και τις οικογένειές τους. 

Οι αγχωτικές εμπειρίες που χαρακτηρίζουν το Επιχείρησης Απελευθέρωσης του Ιράκ / Επιχείρηση Enduring Freedom περιβάλλοντα μάχες του πολέμου τα οποία απέδωσαν σημαντικά ο αριθμός των λογιστικών στρατιωτικό προσωπικό σε κίνδυνο την ανάπτυξη PTSD. Παράλληλα, η εικονική πραγματικότητα (VR) έχει ενισχυθεί στην κλινική πρακτική, ως αποτέλεσμα των τεχνολογικών εξελίξεων που έχουν καταστήσει εφικτή και οικονομικά αποδοτική για να τρέξει VR συστημάτων σε έναν προσωπικό υπολογιστή. 

Τι Rizzo και παρουσιάζει το έργο της ομάδας είναι ότι VR είναι σε θέση να προσφέρουν θεραπεία με την έκθεση - ο αριθμός ένα συνιστώμενη θεραπεία για την PTSD - με εμβάπτιση στρατιώτες που επέστρεφαν στις προσομοιώσεις του περιβάλλοντα τραύμα που ενδιαφέρει. Η συναισθηματική ένταση των σκηνών μπορεί να ακρίβεια ελέγχεται από τον κλινικό γιατρό σε συνεργασία με τις επιθυμίες των ασθενών. VR επιτρέπει πολυ-αισθητηριακή και στο πλαίσιο σχετικών με συνθήματα που θυμίζουν την τραυματική εμπειρία, χωρίς να στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο από τον ασθενή να θυμηθεί ενεργά και να φανταστεί κανείς τις πραγματικές εμπειρίες (όπως απαιτείται στις παραδοσιακές προσεγγίσεις της έκθεσης). 

Rizzo και ομάδα ελέγχου εικονικής πραγματικότητας έκθεσή τους θεραπεία (VRET) σύστημα για την καταπολέμηση του που σχετίζονται με PTSD. Η εφαρμογή τους αποτελείται από μια σειρά εικονικών σεναρίων, με βάση τους λογαριασμούς από στρατιώτες που επέστρεφαν από το πώς είναι εκεί έξω, σε ένα περιβάλλον πολέμου. 

Κλινικά αποτελέσματα τους μέχρι σήμερα είναι ενθαρρυντικά. Μια δοκιμή ιδίως διαπιστώθηκε ότι το 80 τοις εκατό των ατόμων που ολοκλήρωσαν τη θεραπεία με το σύστημα αυτό έδειξε κλινικά σημαντικές μειώσεις στο PTSD, το άγχος και τα συμπτώματα κατάθλιψης. Επιπλέον, ανεπίσημα στοιχεία από τον ασθενή εκθέσεις προτείνει βελτιώσεις στην καθημερινή ζωή τους για τουλάχιστον τρεις μήνες μετά τη θεραπεία. 

Οι ερευνητές εξετάζουν επίσης άλλες εφαρμογές για το σύστημά τους, συμπεριλαμβανομένου του στρες, δηλαδή της κατάρτισης ανθεκτικότητα για να διδάξουν στρατιώτες στρατηγικές αντιμετώπισης πριν από την ανάπτυξη για να τους προετοιμάσουν καλύτερα για το είδος των συναισθηματικές προκλήσεις που είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν στο περιβάλλον μάχης. Ένας άλλος τομέας ενδιαφέροντος για το σύστημα είναι ο εντοπισμός εκείνων των στρατιωτών που είναι έτοιμοι να πάρει πίσω σε αυτό το πεδίο σε σχέση με εκείνους που χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία ή περισσότερο χρόνο μεταξύ αναπτύξεις. 

Σύμφωνα με τους συγγραφείς, αυτή η νέα προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία έχει εκτεταμένες συνέπειες: «Η σημερινή γενιά των νέων στρατιωτικό προσωπικό, έχοντας μεγαλώσει με την ψηφιακή τεχνολογία τυχερού παιχνιδιού, μπορεί πραγματικά να είναι περισσότερο προσελκύονται και άνετος με τη συμμετοχή σε εικονική θεραπεία έκθεση πραγματικότητας Η ανάγκη. θεραπείες για την αντιμετώπιση των αναγκών ψυχικής υγείας του στρατιωτικού προσωπικού μας, παράλληλα με την εικονική επανάσταση που έλαβε χώρα, έχει οδηγήσει σε μια κατάσταση πραγμάτων που έχει να μετατρέψει το όραμα του μέλλοντος κλινική πρακτική και την έρευνα. "


Πηγή: Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου